Termeni si conditii de livrare comenzi


Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24 de ore. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari euro-mag.ro, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

-    modalitate de plata card credit/debit - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 89,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 89,9 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei.
-    modalitate de plata virament bancar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 89,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 89,9 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei.
-    modalitate de plata numerar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 89,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 89,9 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei.

 - Costul transportului poate sa fie diferit in funcie de locatia dumneavoastra.

Durata de livrare

Pentru produse termenul de livrare este de 48 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.


Compare